Waan jezelf in een andere wereld vol spanning en avontuur!

Virtual Reality Games

Level Up beschikt over een ruim aanbod aan virtual reality games en biedt jou zo de mogelijkheid om talloze virtuele werelden te verkennen. Ontdek verre oorden, verdedig jouw dorp met pijl en boog tegen aanstormende orks of vecht tegen elkaar in spannende schietgames.

Speel alleen, met elkaar of tegen elkaar, alles is mogelijk! Bij Level Up streven we ernaar om steeds de nieuwste games aan te bieden. Om jou een onvergetelijke ervaring te bieden werken we met moderne VR-brillen die worden aangedreven door de krachtigste PC’s. De Valve Index brillen hebben een uitstekend beeld met indrukwekkende audio.

Op deze manier geniet jij van virtual reality onder de beste omstandigheden.

Level Up beschikt over VR games met uiteenlopende moeilijkheidsgraden. Zo is er voor iedereen altijd een geschikte game.

Meest populaire VR games

Onze meest populaire VR games:
1. Elven Assassin – versla hordes orks en draken met pijl en boog
2. Arizona Sunshine – overleef hordes zombies in een post-apocalyptische wereld
3. Smashbox Arena – een virtuele variant van trefbal met leuke power ups
4. Beat Saber – beweeg op het ritme van de muziek en laat je helemaal meeslepen

Virtual Reality Experiences

Ben je geen gamer, maar wil je toch eens graag kennismaken met virtual reality? 

Maak jij je ook liever niet druk over welke knop je nou precies dient in te drukken om iets te kunnen vastnemen in virtual reality? Laat jezelf dan onderdompelen in één van onze virtual reality experiences. Beleef een onvergetelijke ervaring op je eigen tempo!

Zo kunnen wij onze Plank Experience sterk aanbeleven: balanceer op grote hoogte tussen de wolkenkrabbers. Durf jij te de plank te belopen? 

Onze Virtual Reality Games & Experiences