Survival

VR Escape Rooms

Survival

Survival

Survival

3/5

Difficulty

1 - 6 players

60 minuten

Overleven jullie deze onverwachtse trip naar een onbewoond eiland?

In de Virtual Reality Escape Room ‘Survival’ maak je deel uit van een groep gestrande passagiers die als gevolg van een vliegtuigcrash op een onbewoond eiland zijn beland. Beschikken jullie over de nodige survival instincten om lang genoeg in leven te blijven totdat het opsporingsteam jullie komt redden?

Verhaal

Je had gehoopt om samen met je vrienden een onvergetelijke vakantie door te brengen in Australië. Het was echter nooit bij je omgekomen dat jullie idyllische vakantie mogelijks zou kunnen omslaan in een heuse overlevingstocht. Het vliegtuig dat jullie veilig naar jullie bestemming had moeten brengen werd echter zwaar getroffen door de bliksem en is neergestort nabij een onbewoond eiland in de Stille Oceaan. Tot overmaat van ramp is de radio in de cockpit van het vliegtuig zwaar beschadigd.

Wie weet hoe lang jullie zullen moeten wachten totdat het reddingsteam jullie gevonden heeft. Je bent bang en hebt honger. Er is haast geen voedsel meer en er is niets anders dan woeste natuur om je heen. Het weer wordt slechter en je moet op zoek naar een schuilplaats.

Enkel indien jullie erin slagen om het hoofd koel te houden maken jullie een kans om hier levend uit te komen. Ga op ontdekking op het eiland en probeer wat dan ook te vinden dat jullie kan helpen om in leven te blijven.

Bijkomende informatie

  • Het spel kan worden gespeeld in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en diverse andere talen.
  • Deze VR Escape Room is geschikt voor jong en oud. Door de moeilijkheidsgraad is het spel minder geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.
  • De VR escape room bevat geen griezelige elementen. Er zijn geen scènes met bloed of overdadig geweld.
  • Kernwoorden: survival – avontuurlijk – Cast Away – Lost