Signal Lost

VR Escape Rooms

Signal Lost

Signal lost

Signal Lost

3/5

Difficulty

1 - 6 players

60 minuten

Kunnen jullie tijdig de crash van de Asgard voorkomen?

In de Virtual Reality Escape Room ‘Signal Lost’ neem je controle van een droid om zo van op afstand de verbinding met het ruimtestation Asgard te herstellen. Indien de systemen van het station niet op tijd worden hersteld is een crash onafwendbaar…

Verhaal

Het geheime onderzoeksstation Asgard draait in een baan om de aarde. Een aantal uur geleden werd uit het niets plots een sterke magnetische puls gedetecteerd. Sindsdien is de verbinding met het ruimtestation verbroken.

De Asgard is inmiddels afgeweken van zijn gebruikelijke koers waardoor het station binnen exact één uur de atmosfeer van de aarde zal binnentreden. Één ding staat vast: indien Asgard op aarde crasht, zullen er miljoenen slachtoffers vallen.

Je maakt deel uit van een crisisteam dat de systemen van het station terug online moet krijgen. Indien je daarin slaagt zal Asgard weer in zijn normale baan rond de aarde komen.

Om dit voor elkaar te krijgen is zal jullie bewustzijn gekoppeld worden aan een technische droid (robot).

Probeer erachter te komen wat er zich verschuilt in het ruimtestation en ontdek wat er met de bemanning is gebeurd. Vergeet echter vooral niet om de mainframe computer te herstellen om een desastreuze ramp te voorkomen.

Bijkomende informatie

  • Het spel kan worden gespeeld in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en diverse andere talen.
  • Deze VR escape room is geschikt voor jong en oud. Door de moeilijkheidsgraad is het spel minder geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.
  • De VR escape room bevat geen griezelige elementen. Er zijn geen scènes met bloed of geweld.
  • Kernwoorden: science fiction – futuristisch – avontuurlijk – spannend