Sanctum

VR Escape Rooms

Sanctum

Sanctum

3/5

Difficulty

1 - 6 players

60 minuten

Ben je bereid mysterieuze krachten te confronteren om je vriend te redden?

In de Virtual Reality Escape Room ‘Sanctum’ onderzoeken jullie samen de mysterieuze verdwijning van een oude vriendin. Je vrees wordt werkelijkheid wanneer je er achter komt dat haar verdwijning mogelijks gelinkt is aan een occulte sekte die actief is in de regio waar ze voor het laatst gezien werd…

De grimmige wereld van H.P. Lovecraft wordt gekenmerkt door duistere plekken, oeroude krachten en mystieke wezens die je maar beter kan vermijden.

Verhaal

Je hebt onlangs een brief ontvangen van je oude vriend en partner Anna, een detective die onderzoek verricht naar mysterieuze verdwijningen in de nabijgelegen bossen.

In haar brief schrijft Anna dat alle aanwijzingen omtrent deze vermissingen leiden naar een verlaten klooster. Ze vraagt om jouw hulp indien er iets mis zou gaan tijdens haar missie.

Je hebt reeds enkele dagen niets meer vernomen van Anna. Je voelt je dan ook verplicht om haar achterna te gaan en er alles aan te doen om haar te redden. Het is tijd om je moed bijeen te rapen en op zoek te gaan naar het verlaten klooster waar Anna verdwenen is. Dit is de enigste manier om erachter te komen wat er met je vriend gebeurd is.

De laatste jaren doen er echter hardnekkige geruchten de ronde dat een sekte zich in het klooster heeft gevestigd. De aanhangers van deze sekte zouden naar verluidt volgelingen zijn van de duistere god Bhaal.

Wees voorzichtig, je zult immers niet alleen je leven, maar ook je ziel moeten riskeren wanneer je wordt geconfronteerd met mysterieuze krachten die sluimeren in de kerkers van het vergane klooster. Om te ontsnappen aan deze paranormale krachten zul je de gruwelijke geheimen van dit duistere heiligdom onder ogen moeten zien.

Bijkomende informatie

  • Het spel kan worden gespeeld in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en diverse andere talen.
  • Deze VR Escape Room bevat horror elementen en is bijgevolg niet geschikt voor jonge kinderen.
  • Kernwoorden: lovecraft – horror – mysterieus – spannend – angstaanjagend