Gellyball

Gellyball, de nieuwste rage in Europa

Gellyball is de allernieuwste ontwikkeling en revolutie in actiespellen. Bij Gellyball neem je het tegen elkaar op met batterij-aangedreven blasters, waarmee je GellyBalls afschiet op je tegenstander. GellyBalls hebben een veel lagere impact dan paintballs en laten bovendien geen enkel residu of verfvlekken achter! Door de lage impact is GellyBall ook geschikt voor kinderen vanaf zes jaar.
Zowel kinderen als volwassenen spelen graag ‘schietspellen’. De meeste van deze games zijn echter ongeschikt voor kinderen onder de 12 jaar. Gellyball lost dit probleem op! Kinderen vanaf 6 jaar kunnen reeds deelnemen aan deze waanzinnig snel groeiende sport. Dezelfde spanning als Nerf, Paintball en Airsoft maar dan zonder de verf, pijltjes of plastic bolletjes…. en volledig pijnloos!

Wat is een GellyBall Blaster?

GellyBall Blasters zijn volautomatische pistolen die elektronisch worden aangedreven door een batterij. Wanneer je de trekker indrukt en vasthoudt, schiet deze ongeveer 10 GellyBalls per seconde af! De Grenade Hopper – die zoals de naam al doet vermoeden de vorm heeft van een handgranaat – bevat zo’n 750 GellyBalls. Met de GellyBall Blaster schiet je nauwkeurig tot op een afstand van ongeveer 25-30 meter!

Waar zijn GellyBalls van gemaakt?

GellyBalls zijn piepkleine balletjes (met een diameter van ongeveer 8 mm) die gemaakt zijn van polymeren. GellyBalls absorberen water en zetten uit tot ongeveer 8x hun originele grootte wanneer ze in water worden geweekt.
Wanneer je met een GellyBall ergens tegenaan schiet, stuitert deze ofwel gewoon weg, waarna het balletje vervolgens volledig uitdroogt, ofwel spat het balletje uit elkaar bij impact. Dit in tegenstelling tot paintballs, die meestal ontploffen en verfvlekken achterlaten als je ze ergens tegenaan schiet. Zelfs bij een indoor activiteit is er bijgevolg geen opkuis vereist!
GellyBalls zijn volledig biologisch afbreekbaar. Ze zijn dan ook niet giftig of schadelijk voor de omgeving. GellyBalls vormen bijgevolg geen enkel gevaar of risico voor kleine kinderen, (huis)dieren, planten of gras.

Doet het pijn als je geraakt wordt?

Aangezien de GellyBalls bijzonder klein zijn van formaat (ongeveer 8 mm) en bovendien niet met grote kracht worden afgevuurd uit de GellyBall Blaster, blijft de impact erg beperktm zelfs indien je geraakt wordt.
Hierdoor is GellyBall vrijwel pijnloos en houd je er geen blauwe plekken aan over (in tegenstelling tot bij paintball). GellyBall is daarom ook geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Bovendien voorzien we voor elke speler een gezichtsmasker/veiligheidsbril om te dragen tijdens het spelen.

Spelformules

Afhankelijk van de grootte van de groep zijn er verschillende speelstijlen mogelijk, zoals veldslag, capture the flag of chaos. Wij kijken graag welke spellen het beste passen bij jouw groep! onze game formules zijn gegarandeerd een succes!

Geschikt voor zowel indoor als outdoor

GellyBall kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. Ook indoor is mogelijk aangezien de waterballetjes geen vlekken achterlaten. Er is dus geen opkuis vereist!

Begeleide activiteit

Zin om GellyBall te spelen maar geen zin om alles zelf te organiseren? Geen nood! Het is immers ook mogelijk om deze activiteit te boeken op locatie met begeleiding van Level Up Gent. Wij brengen al het materiaal mee en leiden het volledige evenement in goede banen. Contacteer ons op info@levelupgent.com voor een formule op maat.

Prijs Gellyball verhuur (zonder begeleiding)

25 per persoon
 • Gellyball geweer
 • 1 batterij
 • 1 USB oplader
 • 1 obstakel per 2 sets (+pomp)
 • 1 masker
 • 3500 kogels (60 tot 90 min duurtijd van spel)
 • 3 dagen huren

Prijs Gellyball met begeleiding

25 per persoon + 300 EUR vaste kost voor begeleiding
 • Gellyball geweer
 • 1 batterij
 • 1 USB oplader
 • 1 obstakel per 2 sets (+pomp)
 • 1 masker
 • 3500 kogels (60 tot 90 minuten duurtijd van spel)