Over ons

Beleef onze VR games & ervaring

Lees meer over ons

Over ons

Level Up is dé plek voor AR en VR games in Gent en omstreken. Beleef volop plezier met onze uitgebreide selectie aan virtual reality games. Ontdek de spanning van niet minder dan 14 verschillende virtual escape rooms, beleef het avontuur in onze escape room ‘The Mine’, en verken de Gent met onze augmented reality city games. We verheugen ons erop om je te verwelkomen en samen onvergetelijke ervaringen te creëren!

De oprichters

Oprichters Laurent, Nils en Tim delen hun passie voor virtual reality en games. Hun droom: die passie met zoveel mogelijk mensen delen. Level Up moest dus een laagdrempelig initiatief worden om iedereen te kans te geven zich te laten verrassen door augmented en virtual reality games & experiences.

Level Up Gent

En zo is geschied. Door de huiselijke sfeer en betaalbare prijs kun je bij Level Up Gent regelmatig langskomen om alle games te proberen. Er is genoeg keuze: van virtuele speurtochten in de stad en schitterende ontdekkingstochten in de natuur tot schietgrage virtual games. Beleef volop plezier met onze uitgebreide selectie aan virtual reality games. Ontdek de spanning van niet minder dan 14 verschillende virtual escape rooms, beleef het avontuur in onze escape room ‘The Mine’, en verken de Gent met onze augmented reality city games. We verheugen ons erop om je te verwelkomen en samen onvergetelijke ervaringen te creëren!

Onze missie

En de missie van Level Up Gent? We bieden een onvergetelijke game beleving aan iedereen, jong en oud. Boek onze escape room, VR games en stadsspel gemakkelijk online. Een bezoekje aan Level Up garandeert jou, je vrienden, familie of collega’s een geweldige ervaring. 

Laurent

Founder

Nils

Founder

Tim

Founder

Hovannes

Game Master

Jan-pieter

Game Master

Unlock character

Game Master