Mission Sigma

VR Escape Rooms

Mission Sigma

Mission Sigma

3/5

Difficulty

2 - 6 players

60 minuten

Slagen jullie er op tijd in om de nucleaire raket te ontwapenen?

In de Virtual Reality Escape Room ‘Mission Sigma’ maak je deel uit van een speciale anti-terreur eenheid binnen het politiekorps. Je missie bestaat erin om een gevaarlijke terrorist onschadelijk te maken en zo een terroristische aanslag te verkomen

Verhaal

De geheime diensten hebben een gevaarlijke terrorist opgespoord en onschadelijk gemaakt. Hij had zich gedurende tien jaar schuil gehouden in een achterbuurt van de stad. Tot zover het goede nieuws.

Na langdurige ondervragingen heeft de schurk onthuld dat hij op het dak van een verlaten appartementsgebouw een heuse kernraket heeft geïnstalleerd.

Het gebouw zelf werd door de terrorist rijkelijk voorzien van valstrikken en obstakels. Binnen de speciale anti-terreur eenheid van de politie zijn jij en je team specialisten ter zake in het onschadelijk maken van dergelijke vallen. Jullie zijn dan ook de personen bij uitstek om samen een uitweg te vinden uit deze netelige situatie.

De geheime diensten hebben je veilig naar de binnenplaats van het appartementsgebouw geloods. Nu is het aan jou en je team. Jullie moeten alles in het werk stellen om de timer van de kernraket stop te zetten. Brengen jullie deze missie tot een goed einde?

Bijkomende informatie

  • Het spel kan worden gespeeld in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en diverse andere talen.
  • Deze VR Escape Room is geschikt voor jong en oud. Door de moeilijkheidsgraad is het spel minder geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.
  • De VR escape room bevat geen griezelige elementen. Er zijn geen scènes met bloed of overdadig geweld.
  • Kernwoorden: thriller – actie – spannend – special forces