Algemeen

Level Up Gent is gelegen op onderstaand adres:

Normaalschoolstraat 11
9000 Gent
België

Je vindt ons op wandelafstand van de Overpoortstraat, de Universiteit Gent Campus Ledeganck en het Citadelpark.
Level Up Gent beschikt niet over eigen parkeerplaatsen. In de Normaalschoolstraat en de aanpalende straten zijn echter betalende parkeerplaatsen te vinden.

Deze bevinden zich in de Groene Tariefzone:
• Gratis: na 19 uur en op zon- en feestdagen
• Gratis: 2 x 30 minuten per dag
• € 0,80 per uur
• € 3 voor 24 uur

Aan het station Gent-Sint-Pieters en het Sint-Pietersplein vindt u overdekte parkeerplaatsen op wandelafstand van Level Up

Bij Level Up Gent kan je terecht voor 4 verschillende activiteiten:

• Virtual Reality Games en Experiences
• VR Escape Rooms
• Augmented Reality City Games
• Live Escape Room "The Mine"

Level Up Gent biedt ook groepsactiviteiten op maat aan. Onze groepsactiviteiten zijn uitermate geschikt in het kader van teambuildings, vrijgezellenfeesten, verjaardagsfeesten of familiedagen.
Bij Level Up Gent vinden we het belangrijk om betaalbare activiteiten aan te bieden. Daarom proberen we steeds om onze prijzen zo scherp mogelijk te houden.

Een overzicht van de prijzen per activiteit vind je op de 'tarieven'. pagina.

Bij het boeken krijg je ook steeds een duidelijk overzicht van de prijs.

Level Up Gent hanteert een voordeeltarief voor kinderen (-18 jaar) en studenten (+18 jaar) op vertoon van een geldige studentenkaart.

Let op: het verlaagd tarief is niet geldig voor VR Escape Rooms.
Reserveren kan eenvoudig via onze website:
• Selecteer eerst de activiteit die je wenst te boeken.
• Selecteer vervolgens de gewenste datum en het gewenste tijdstip.
• Selecteer daarna het aantal personen waarvoor je wenst te reserveren.
• Bevestig tot slot je boeking en betaal meteen online. Op deze manier dien je niet meer ter plaatse af te rekenen en kan je ten volle genieten van je activtieit.

Betaal je toch liever achteraf in Level Up? Dat kan door ons voorafgaand te bellen of te mailen.

Om te reserveren kan je uiteraard ook steeds telefonisch contact op te nemen of te mailen naar info@levelupgent.com.

Voor last minute reservaties of reservaties voor groepsactiviteiten (bv. teambuildings, vrijgezellenfeesten, verjaardagsfeesten en familie- of vriendendagen) raden wij aan om steeds vooraf contact op te nemen via e-mail. Dan bespreken we samen de opties en mogelijkheden.

Kan ik een reservatie annuleren, verplaatsen of wijzigen?

Is er iets tussengekomen of zijn er wijziging in je plannen of is er last minute iemand ziek gevallen? Neem dan even een kijkje naar onze onderstaande annuleringsvoorwaarden om te zien wat er voor jullie van toepassing is.

Indien uw boeking minstens 48 uur op voorhand wordt geannuleerd, ontvangt u naar keuze een volledige terugbetaling van het betaalde bedrag of een voucher ter waarde van het betaalde bedrag. De voucher kan worden gebruikt om op een later tijdstip een nieuwe boeking te maken. De voucher is niet op naam en kan ook door andere personen worden gebruikt.

Indien uw boeking minder dan 48 uur op voorhand wordt geannuleerd, ontvangt u een voucher ter waarde van het betaalde bedrag. De voucher kan worden gebruikt om op een later tijdstip een nieuwe boeking te maken. De voucher is niet op naam en kan ook door andere personen worden gebruikt.

In geval van afwezigheid zonder voorafgaande annulatie wordt de volledige prijs in rekening gebracht en heeft u geen recht op terugbetaling.

Vanzelfsprekend is het ook steeds mogelijk om een reservatie te verplaatsen naar een andere datum.

Indien u uw boeking wenst te annuleren of verplaatsen, neem dan telefonisch contact op met het Level Up team op +32 480 68 08 77 of stuur een e-mailbericht naar info@levelupgent.com.
Het is mogelijk dat de bevestigingsmail in je spam-folder is beland.

Zoniet, contacteer ons dan op +32 473 812 420 of info@levelupgent.com.
In principe dien je steeds vooraf te betalen bij het online reserveren. Online betalen kan via creditcard. Betaal je liever ter plaatse in Level Up? Dat kan door ons voorafgaand te bellen of te mailen.

In Level Up kan je cash betalen of via één van de volgende betalingsmogelijkheden:
• Bancontact
• Creditcard
• Payconiq
• Mobiel betalen met je smartphone in KBC Mobile
Het is aangeraden om loszittende sportieve kledij te dragen. Afhankelijk van de activiteit die gespeeld wordt kan het er immers heftig aan toe gaan. Daarom adviseren wij om kledij te dragen waarin je je comfortabel voelt en die je niet zal hinderen in je bewegingen.

Voor de Augmented Reality Citygames raden wij aan om kledij en schoeisel te voorzien die aangepast zijn aan de weersomstandigheden op de datum van je boeking:
• Regenweer: regenjas, waterdichte schoenen, enz.
• Hoge temperaturen (15° - 22°): lichte kledij, zonnebril, zonnecrème, enz.
• Lage temperaturen (0° - 15°): warme kledij en sokken, extra trui, enz.
• Virtual Reality Games en Experiences: 5 jaar
• Augmented Reality Citygames: 12 jaar
• Escape Room: 12 jaar

Level Up Gent beschikt over een specifiek aanbod aan (niet-gewelddadige) VR games en experiences die op maat werden gemaakt voor kinderen van 5 t.em. 12 jaar.

Onze VR begeleiders helpen je graag bij het maken van je keuze. Let op: kinderen van 5 t.em. 12 jaar dienen steeds begeleid te worden door een begeleider die minstens 18 jaar oud is.
Neen, zo slaagden we er bij Level Up reeds in om gepensioneerde ouderen te laten genieten van onvergetelijke en relaxerende ervaringen, zoals een ontspannende wandeling in de Grand Canyon, een rondleiding in een virtueel museum of een zwempartij met een school dolfijnen.

Dit toont aan dat Virtual Reality ongetwijfeld geschikt is voor alle leeftijden. Met ons ruim aanbod aan VR Games en Experiences zijn we er dan ook van overtuigd dat we voor iedereen een leuke ervaring in het verschot hebben.
Wij vragen om ten minste vijftien (15) minuten voor je reservatie aanwezig te zijn in Level Up. Op die manier start je gegarandeerd op tijd met je gereserveerde activiteit.

Ben je te laat? Geef ons dan een seintje op +32 473 812 420 of info@levelupgent.com.

Hoe kan ik een factuur bekomen voor mijn boeking?

• Indien u een factuur wenst te ontvangen voor uw boekhouding, dient u bij ons een rechtstreekse boeking aan te vragen in plaats van online te reserveren.
• Contacteer ons op info@levelupgent.com of +32 480 68 08 77 en wij maken zo snel mogelijk uw reservatie aan.
• Van zodra we over alle vereiste gegevens beschikken, bezorgen we u een btw-conforme factuur. Vergeet niet uw ondernemingsnummer door te geven.
• Opgelet: wij kunnen géén factuur opmaken voor online boekingen omdat u in dat geval geacht wordt te handelen als particulier.
Level Up Gent bevindt zich op het gelijkvloers en is eenvoudig toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Rolstoelgebruikers kunnen deelnemen aan de Virtual Reality Games en Experiences (let op: mogelijks kunnen er een aantal beperkingen zijn in functie van de games) en de Augmented Reality Citygames.

Hoe kan ik een cadeaubon bestellen?

• Een cadeaubon kan je online bestellen via onze website.
• Je kiest zelf het bedrag en ontvangt de bon meteen via e-mail.
• Tip: kijk voor je de cadeaubon bestelt even welke tarieven van toepassing zijn op de persoon aan wie je de bon wilt schenken.
Bij Level Up stellen we de kwaliteit en de veiligheid van onze dienstverlening steeds voorop. Teneinde dit engagement ook in tijden van corona waar te kunnen maken, hebben wij besloten om een aantal maatregelen in te voeren met het oog op het vrijwaren van de veiligheid en gezondheid van onze klanten.

• Tijdelijk enkel op reservatie: om contact tussen de verschillende groepen klanten zoveel mogelijk te vermijden dienen klanten voorlopig verplicht te reserveren via de website of door te mailen naar info@levelupgent.com. Met andere woorden is het tot nader orde niet mogelijk om deel te nemen aan een VR sessie zonder reservatie

• Beschermingsmiddelen: Level Up voorziet ontsmettingsgel bij de ingang en de VR-velden zodat onze klanten zowel bij het binnenkomen als tijdens de VR sessies de mogelijkheid hebben om de handen te ontsmetten. Verder bieden wij ook gratis mondmaskers aan aan de klanten die hiervan gebruik wensen te maken.

• Ontsmetting faciliteiten en hardware: net zoals voor de uitbraak van het coronavirus, worden VR headsets en controllers zowel voor als na gebruik grondig gereinigd door onze VR begeleiders. Klanten kunnen uiteraard ook zelf de nodige ontsmetting doorvoeren indien zij dit wensen. Onze bar en TV corners worden meermaals per dag gereinigd.

• Spreiding reservaties: wij voorzien extra tijd tussen de verschillende VR sessies teneinde contact tussen verschillende groepen klanten zoveel mogelijk te vermijden en om voldoende tijd te voorzien om de headsets en controllers grondig te ontsmetten.

• Personeel: onze VR begeleiders krijgen een grondige opleiding omtrent de diverse beschermingsmaatregelen en zullen ook ten allen tijde een mondmaskers dragen ter bescherming van onze klanten. Bij het begin van de shift vindt bovendien een controle van de lichaamstemperatuur plaats.

Wij blijven de coronamaatrdegelen van de federale en lokale overheid nauwgezet opvolgen en houden onze klanten hiervan op de hoogte via e-mail, onze website en social media. Indien u vragen zou hebben omtrent bovenstaande maatregelen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team door een e-mail te sturen naar info@levelupgent.com.
Level Up organiseert op regelmatige basis groepsactiviteiten zoals teambuildings, vrijgezellenfeesten, verjaardagsfeesten en familie- of vriendendagen.

• Virtual reality voor groepen

Groepen van meer dan 9 personen kunnen een VR groepsessie boeken. Level Up Gent beschikt over maar liefst 9 VR headsets.
Dit betekent concreet dat er 9 spelers op hetzelfde moment samen kunnen deelnemen aan onze VR games en experiences.

In de tussentijd kunnen de toeschouwers het virtuele gebeuren meevolgen via één van de talrijke beeldschermen in onze kijkhoek. Op deze manier beleven ook zij het spel als het ware door de ogen van de spelers. De combinatie tussen het zien van de spelers en het meevolgen van hetgeen zich afspeelt in de virtuele wereld via de schermen, zorgt voor een unieke groepsbeleving en maakt het mogelijk om virtuele ervaringen met elkaar te delen.

Bovendien kunnen groepen gratis gebruik maken van onze twee tv corners, waarin diverse game-consoles (o.a. Playstation 4 en Super-nintendo) zijn geïnstalleerd.

• Combinatie van activiteiten

Voor grote groepen kan er een activiteit op maat worden gemaakt door meerdere van onze activiteiten te combineren Virtual Reality Games en Experiences (VR), Augmented Reality Citygames (AR) en (live) Escape Room (ER).

Ontdek onze combinaties: - Full option: combinatie van VR, AR en ER
- Virtual Escape: combinatie van VR en ER
- Altered Reality: combinatie van VR en AR
- Augmented Escape: combinatie van ER en AR - Escape Frenzy combo: VR (VR escape room) en ER

Mail naar info@levelupgent.com voor meer info of concrete aanvragen. Groepsactiviteiten kunnen ook buiten onze vaste openingsuren worden geboekt.
Level Up beschikt over een indrukwekkende industriële bar. Hierdoor kunnen de spelers tijdens of na hun VR sessie op het gemak genieten van een kleine versnapering en een drankje. Onze zelfgemaakte gin en bieren uit de streek zijn alvast warm aanbevolen!

In het kader van groepsactiviteiten is het toegestaan om maaltijden of snacks (bv. pizza, frietjes, falafel, hamburgers, etc.) te laten leveren in Level Up.

Vraag onze medewerkers naar suggesties om een zo kort mogelijke levertijd te garanderen.

Virtual Reality

Over hoeveel VR headsets beschikt Level Up Gent?

Level Up Gent beschikt over maar liefst 4 VR headsets. Dit betekent concreet dat er 4 spelers op hetzelfde moment samen kunnen deelnemen aan onze VR games en experiences. Het merendeel van de bestaande multiplayer games zijn ontworpen voor 4 personen.

Groepen met meer dan 4 spelers kunnen echter naar hartenlust onderling wisselen zodat iedereen evenveel aan bod komt.
Bij VR games ligt de nadruk op het competitieve element en de vaardigheid van de speler. Veelal is er een bepaald doel dat je alleen of met je medespelers dient te bereiken.

Hierbij zijn de controls meestal van groot belang om je doel te kunnen bereiken.

VR experiences zijn adembenemende visuele ervaringen waarbij de nadruk voornamelijk ligt op de beleving en waarbij je je niet druk hoeft te maken over welke knoppen je op welk moment dient in te drukken.

Zo kan je bijvoorbeeld virtueel de Mount Everest beklimmen in Google Earth, in een angstaanjagende rollercoaster gaan zitten of de maanlanding in eigen persoon herbeleven.
• Virtual Reality Games en Experiences: groepen van 1 - 4 personen kunnen simultaan spelen. Grotere groepen van 4+ personen kunnen spelen door middel van een rotatiesysteem.
• Escape Room: groepen van 2 tot 4 personen
•Voor Virtual Reality Games en Experiences bedraagt de minimumduur 1 uur. Langer reserveren is uiteraard steeds mogelijk.

•Virtual Reality Escape Rooms duren gemiddeld 50 minuten tot 1 uur.
Onze VR headsets zijn voorzien van een speciaal mechanisme waarmee de positie van de lenzen kan worden aangepast zodat je op een comfortable manier je bril kan aanhouden terwijl je de VR headset draagt.
Sommige mensen kunnen gevoelig zijn voor VR-bewegingsziekte, in het engels ook wel 'motion sickness' genoemd. De symptomen kunnen variëren van een lichte duizeligheid tot misselijkheid. Indien je je misselijk voelt tijdens je VR sessie,informeer dan één van onze VR begeleiders.

Motion sickness is vaak sterk afhankelijk van de game die je speelt en neemt doorgaans af naarmate je meer tijd in virtual reality hebt doorgebracht.

Augmented Reality City Games

Met hoeveel personen kunnen wij spelen?

Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 spelers. Er is geen limiet op het aantal teams.
De Augmented Reality Citygames duren minimaal 2 uur.