Escape The Lost Pyramid

VR Escape Rooms

Escape The Lost Pyramid

Escape The Lost Pyramid

2/5

Difficulty

2 / 4 players

45 minuten

Welkom in de Animus!

Escape The Lost Pyramid is een Virtual Reality Escape Game ontwikkeld door Ubisoft, die zich afspeelt in de wereld van Assassin’s Creed Origins. Het is de eerste game in de Ubisoft Escape Room series en is uitermate geschikt voor beginners.

Verhaal

Het is februari 1928.

Een expeditie onder leiding van Sir Beldon Frye is compleet van de kaart verdwenen ergens op het Egyptische schiereiland Sinaï.

Het expeditieteam, dat bestond uit vier ontdekkingsreizigers en een dozijn lokale helpers, waren er op zoek naar de Verloren Piramide van Nebka. Geen enkele persoon die deelnam aan de expeditie werd echter ooit teruggezien…

Met behulp van de Animus, de virtual reality machine ontwikkeld door Abstergo Industries, is het mogelijk om de expeditie te reconstrueren door gebruik te maken van het DNA van de expeditieleden. Door gebruik te maken van de Animus zal jouw team in de voetsporen van de verdwenen ontdekkingsreizigers kunnen treden.

Ontdek wat er met de expeditie van Sir Beldon Frye is gebeurd. En nog belangrijker: probeer te achterhalen waar de expeditieleden naar op zoek waren.

Bijkomende informatie

 • Je hoeft geen van de vorige Assassin’s Creed games gespeeld te hebben om van Escape The Lost Pyramid te kunnen genieten.
 • Om een optimale speelervaring te garanderen, raden aan om de drie Ubisoft escape games in de volgende volgorde te spelen:
  1. Escape the Lost Pyramid (beginners)
  2. Beyond Medusa’s Gate (gevorderden)
  3. Prince of Persia: The Dagger Of Time (expert)
 • Het spel kan worden gespeeld in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en diverse andere talen.
 • Deze VR escape room is geschikt voor jong en oud. Door de moeilijkheidsgraad is het spel minder geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.
 • De VR escape room bevat geen griezelige elementen. Er zijn geen scènes met bloed of geweld.
 • Escape The Lost Pyramid kan enkel worden gespeeld met 2 of 4 personen. Door de manier waarop deze VR escape room ontworpen is, is het niet mogelijk om deel te nemen met 3 spelers.