Escape Room The Mine

Escape Room

Escape Room The Mine

Escape room - Levelupgent

Escape Room The Mine

4/5

Difficulty

2 - 4 players

60 minuten

Escape Room The Mine

The Mine is het resultaat van een samenwerking tussen de beste escape room bouwers uit de Verenigde Staten en Europa. Met haar prachtige vormgeving en hoogtechnologische puzzels biedt The Mine een werkelijke totaalervaring waarbij al je zintuigen zullen worden geprikkeld. 

Wat zeggen ander spelers over The Mine?

“Ik was enorm onder de indruk van de decors die gebruikt worden in The Mine. Het voelde werkelijk alsof ik in een ondergrondse mijn was afgedaald. Bovendien zijn de puzzels super interactief. Zonder veel details prijs te geven kan ik toekomstige spelers alvast meegeven dat ontsnappen uit deze Escape Room veel meer inhoudt dan louter op zoek te gaan naar codes of sleutels om een aantal sloten te openen! Van mij krijgt deze Escape Room vijf sterren! ☆☆☆☆☆” 

Probeer samen met je teamgenoten te ontsnappen uit onze unieke multiroom escape room! 

Verhaal

Reeds vele jaren gaat het gerucht de ronde dat er in de wildernis van Colorado een oude goudmijn verborgen ligt. De mijn dateert naar verluidt uit de 19de eeuw, een periode die in Amerika bekend stond om zijn frequente gold rushes.

Vele onfortuinlijke goudzoekers probeerden reeds de locatie van de mijn te achterhalen, maar niemand keerde ooit terug. 

Na vele jaren zoeken, zijn jullie er eindelijk in geslaagd om de locatie van de mijn te achterhalen. 

Daal af in de mijn, maar wees gewaarschuwd! Een oude mijn bevat doorgaans vele gevaren. Bovendien is er slechts voldoende zuurstof voor 60 minuten. Mocht er iets mislopen, zullen jullie niet veel tijd hebben om uit de mijn te ontsnappen…

Bijkomende informatie escape room

  • Met de The Mine hebben we geprobeerd om op een zo realistisch mogelijke wijze een mijnschacht te bouwen. Alhoewel dit bijdraagt tot een uniek spelervaring is deze Escape Room mogelijks niet geschikt voor mensen die leiden aan claustrofobie (angst voor kleine, afgesloten ruimtes).
  • Deze escape room is geschikt voor jong en oud. Omwille van de moeilijkheidsgraad is het spel minder geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. 
  • De Escape Room bevat geen griezelige elementen.
  • Er bevinden zich geen acteurs in de Escape Room.