Cyberpunk

VR Escape Rooms

Cyberpunk

Cyberpunk

4/5

Difficulty

2 - 6 players

60 minuten

Breng jij deze futuristische missie tijdig tot een goed einde?

In de Virtual Reality Escape Room ‘Cyberpunk’ maak je deel uit van een groep cyborgs die zijn uitgerust met speciale vaardigheden. Jullie missie bestaat erin om waardevolle data te stelen uit de archieven van één van de machtigste organisaties in de wereld

Verhaal

Cyberpunk speelt zich af rond het begin van de 22e eeuw. De menselijke samenleving heeft in de voorbije 200 jaar een enorme technologische revolutie doorgemaakt.

Vele mensen laten zich met behulp van technologische implantaten (ook wel ‘biohacks’ genoemd) ombouwen tot ‘Cyborgs’: hoogtechnologische samensmeltingen van mens en machine.

Een handvol invloedrijke bedrijven zijn er in geslaagd om de nog resterende overheden omver te werpen en de huidige samenleving in haar macht te krijgen. Deze bedrijven zijn voortdurend in een onderlinge machtsstrijd gewikkeld. De inzet van deze strijd? Data… Kennis is macht, en data wordt in de huidige samenleving beschouwd als het meest kostbare bezit.

Jijzelf maakt deel uit van een groep cyborgs die zijn uitgerust met speciale vaardigheden. Jullie missie bestaat erin om waardevolle data te stelen uit de archieven van één van de machtigste organisaties in de wereld. Probeer onopgemerkt te infiltreren in het complex, ga op zoek naar de archieven en download de data.

Al gauw blijkt echter dat deze missie niet zo gemakkelijk is als het lijkt…

Bijkomende informatie

  • Het spel kan worden gespeeld in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en diverse andere talen.
  • Deze VR Escape Room is geschikt voor jong en oud. Door de moeilijkheidsgraad is het spel minder geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.
  • De VR escape room bevat geen griezelige elementen. Er zijn geen scènes met bloed of overdadig geweld.
  • Kernwoorden: futuristisch – avontuurlijk – spannend – cyberpunk