Ben je klaar om in de wereld van augmented reality te stappen?

Augmented reality city games

AR City Games zijn een combinatie van een thematische speurtocht/stadspel in Gent met escape room achtige raadsels, verrijkt met allerlei virtuele elementen. Met AR stadsspelen ben je voorzien van een tablet en verschillende gadgets om je missie te volbrengen. Er gaat een geheel nieuwe wereld voor je open!

Spanning en strijd met AR City Game

AR City Games zitten boordevol avontuur, spanning en virtuele uitdagingen. Je strijdt met meerdere teams tegen elkaar waarbij niemand te vertrouwen is en alles geoorloofd is. Het gaat erom welk team de opdracht het snelst voltooit. Je kunt samenwerken met andere teams, maar je kunt ze ook saboteren, vals spelen en laten zien wie het meest intelligent en creatief is. Ben jij klaar om met jouw team deze uitdaging aan te gaan? 

Augmented Reality brengt Gent tot leven

Met Augmented Reality is alles mogelijk. Met deze virtuele techniek komt Gent echt tot leven. Je gaat bijvoorbeeld in de stad zelf op zoek naar geheime virtuele kluizen waarbij je informatie ontvangt van levensechte hologrammen. Of je decodeert een geheime brief door middel van een virtuele decodeermachine. Gevaren komen van allerlei kanten op je af. Een schitterende manier om Gent op een geheel andere manier te ontdekken.