La Casa de Dinero

La Casa de Dinero

La Casa de Dinero

La Casa de Dinero

2/5

Difficulty

Minimum 4 players

120 minuten

BELEEF NU EEN WAANZINNIG LA CASA DE PAPEL AVONTUUR, LANGS DE MOOISTE PLEKJES VAN GENT!

Ben jij ook gek van de serie La Casa de Papel? Dan is dit spel helemaal voor jou gemaakt! “El Profesor” heeft voor jullie pittige raadsels en puzzels verstopt in de prachtige stad van Gent. Escape Room achtige raadsels en puzzels, van foto opdrachten tot hersenkrakers. Bovendien zullen jullie ook Augmented Reality moeten gebruiken om virtuele objecten in de stad te tonen! Open bijvoorbeeld een virtuele kluis of decodeer een geheime brief door middel van een virtuele decodeermachine?!

Strijd met meerdere teams tegen elkaar: Saboteer, speel vals en battle tegen elkaar om uiteindelijk het allerbeste team van overvallers te worden. Weten jullie als eerste de Spaanse Koninklijke Munt te beroven en de vele euro’s te bemachtigen?

De strijd barst los in Gent!

Wat staat je te wachten?

We starten het spel ergens op het adres van Level Up. Onze spelbegeleider wacht jullie hier op.  Na de speluitleg gaat jullie avontuur beginnen! Samen met jouw team speur je de stad door om zo veel mogelijk missies en opdrachten te voltooien die “El Profesor” voor jullie heeft achtergelaten. Gebruik gadgets, de omgeving of de iPad en werk goed samen om zo veel mogelijk punten te verzamelen.

Op 30 minuten voor het einde spelen jullie de finale, lukt het jullie om als eerste de zwaarbeveiligde kluis te openen???

Het team met de meeste punten wint La Casa de Papel!! Bella ciao… bella ciao… bella ciao ciao ciao!!

GEBRUIK AUGMENTED REALITY EN STAP IN EEN COMPLEET NIEUWE WERELD!

Jullie krijgen niet alleen beschikking over de tofste gadgets, maar ook de nieuwste technologie! Augmented Reality helpt jouw team, geheime deuren te vinden om in een compleet nieuwe wereld te stappen! Zoek virtuele kluizen en de geheime Enigma Machine! Alles is mogelijk met Augmented Reality.