VR Games & Experiences

Stap in een andere wereld, beleef het ongelofelijke in VR!

VR games & experiences

Virtual Reality Games

Maak je klaar voor een opwindende game-ervaring in Gent! Duik in de wereld van onze virtual reality games. Of je nu een volleerd gamer bent of een casual speler, ons breed scala aan VR-games biedt opwinding en plezier voor iedereen.

In onze VR games krijg je de mogelijkheid om talloze virtuele werelden te verkennen. Bij Level Up Gent is alles mogelijk:

  • Ga op ontdekkingstocht naar verre oorden, verdedig jouw dorp met pijl en boog tegen aanstormende orks of speel spannende schietgames.
  • Je kiest of je alleen wilt spelen, samen met anderen of tegen elkaar.
  • We hebben VR-games met verschillende moeilijkheidsgraden, zodat er voor iedereen een geschikte game is.

Stap in de wereld van onze virtual reality games en laat je verbeelding de vrije loop terwijl je de meest ongelooflijke avonturen beleeft!

Virtual Reality Experiences

Ben je geen gamer, maar wil je toch graag kennismaken met virtual reality? Dan zijn de VR experiences van Level Up iets voor jou.

Hier stap je in een virtuele wereld en laat je je volledig onderdompelen in een van onze virtual reality-ervaringen. Of je nu een avonturier bent of gewoon nieuwsgierig, onze VR-experiences bieden opwinding en een adrenalinekick voor iedereen.

Een van onze populaire ervaringen: de Plank Experience. In deze VR experience balanceer je op grote hoogte tussen de wolkenkrabbers. Je ervaart de levensechte sensatie van over de rand lopen. Durf jij de plank te betreden?

VR games en experiences in Gent

Bij Level Up Gent streven we ernaar om altijd de nieuwste games en technologieën beschikbaar te hebben. Onze moderne VR-brillen, zoals de Valve Index, worden aangedreven door krachtige pc’s en zorgen voor een uitstekend beeld en indrukwekkend geluid, waardoor je optimaal kunt genieten van virtual reality onder de beste omstandigheden.

Klaar om de grenzen van de realiteit te overstijgen? Boek vandaag nog jouw VR-avontuur in Gent!