VR Escape rooms

Ontsnap aan de realiteit, los raadsels op in een virtuele wereld!

Virtual Reality Escape Rooms

Ervaar de toekomst van entertainment met onze meeslepende virtual reality escape rooms. Maak je klaar om naar een andere wereld te worden getransporteerd, puzzels op te lossen en je vernuft te testen met vrienden en familie.

VR escape rooms in Gent

Level up Gent biedt maar liefst 14 VR escape rooms aan. Bovendien worden er voortdurend nieuwe toegevoegd. Of je nu een ervaren VR-liefhebber bent of een nieuwkomer, onze VR escape rooms bieden opwinding en uitdagingen voor iedereen.

Levensechte escape games

Onze virtual reality escape games zijn ontworpen om zo realistisch mogelijk te zijn, waarbij alle details kloppen. Van de lichten en geluiden tot aan de beelden: maak je klaar om bij Level Up Gent naar een andere wereld te worden getransporteerd. Gamen is nog nooit zo levensecht geweest:  een onvergetelijke VR ervaring!

Onze VR escape rooms

Op zoek naar een VR escape room in de buurt? In onze waaier aan VR escape games is er voor elk wat wils. Ontdek of je de vaardigheden hebt om te ontsnappen uit een levensechte gevangenis. Of onstnap van een bloeddorstige moordenaar in onze House of Fear. In het spannende Chernobyl reis je terug in de tijd en probeer je de wereld te redden van een kernramp.

Ben je niet zo’n fan van een griezelige omgeving? Reis dan naar een betoverende wereld in onze Alice in Wonderland VR escape room. Hier los je allerlei raadsels op met de hulp van magische wezens en personages. En de allerkleinsten? Die bezoeken de kerstman in ons Christmas VR spel.

Maak van jouw ontsnapping uit de werkelijkheid een realiteit. Boek vandaag nog jouw VR escape room!

ONS VR ESCAPE ROOM AANBOD

Alice in Wonderland

Read More →

Beyond Medusa’s Gate

Read More →

Chernobyl

Read More →

Christmas

Read More →

Cyberpunk

Read More →

Escape The Lost Pyramid

Read More →

House of Fear

Read More →

Jungle Quest

Read More →

Mission Sigma

Read More →

Prince of Persia: The Dagger Of Time

Read More →

Sanctum

Read More →
Signal lost

Signal Lost

Read More →
Survival

Survival

Read More →

The Prison

Read More →