Huren VR Headset

Ontdek thuis de magie van VR!

Virtual Reality Beleven in Gent

Huur Nu Een Oculus VR-headsets Bij Level Up

Zin in een buitengewone ervaring zonder de deur uit te moeten? Level Up Gent biedt u de mogelijkheid om vanuit uw eigen woonkamer de toekomst van entertainment te ervaren. Huur vandaag nog één van onze topkwaliteit Oculus VR-sets en duik in de wereld van virtual reality!

HOE TE RESERVEREN​

Na het reserveren van uw Oculus VR-headsets ontvangt u een e-mail met uitgebreide instructies en videohandleidingen voor een probleemloze ervaring. Op dit moment dienen de VR-sets opgehaald te worden bij ons pand in de Normaalschoolstraat 11, 9000 Gent.

TARIEVEN EN PAKKETTEN

1 Dag

Huur

30 00
Per headset
  •  

3 Dagen

Huur

50 00
Per headset
  •  

7 Dagen

Huur

80 00
Per headset
  •  

Klik hier voor meer informatie over onze flexibele verhuuropties.

Hoe Werkt Het Verhuurproces?

WAAROM KIEZEN VOOR LEVEL UP?​

Geen Technische Voorkennis Nodig

Onze VR-headsets zijn volledig plug-and-play. Alle nodige games en software zijn reeds vooraf geïnstalleerd. Zet gewoon de headset op en u kunt direct aan de slag!

Ultieme Vrijheid: Waar en Met Wie U Maar Wilt

Speel solo of multiplayer in elke ruimte met WiFi en voldoende bewegingsruimte (2m x 2m per VR-headset). Verbind meerdere headsets via WiFi voor een gezamenlijke, Corona-proof ervaring.

Uitgebreide Gamecollectie

Van Elven Assassin tot Star Wars, onze Oculus VR-sets bieden een breed scala aan single- en multiplayer games. Ons aanbod wordt continu uitgebreid, zodat u altijd iets nieuws kunt ontdekken.