Gellyball

Ervaar de sensatie, duik in de actie met Gellyball!

Gellyball

Op zoek naar een leuke activiteit in de regio Gent? Ontdek gellyball: een revolutionaire, veilige en pijnloze actiesport.

Wat is gellyball?

Gellyball is een plezante, toegankelijke activiteit om in groep te spelen. Je kan gellyball vergelijken met paintball en airsoft. Alleen zijn de GellyBalls een zachte en veilige munitie met lage impact. Gellyball is dus geschikt voor kinderen vanaf zes jaar.

GellyBalls zijn kleine, biologisch afbreekbare balletjes van 8 mm diameter. Ze zijn gemaakt van polymeren. GellyBalls absorberen water, zetten uit en stuiteren weg bij impact – zonder vlekken achter te laten. In tegenstelling tot paintball en airsoft doen de balletjes dus helemaal geen pijn. Ze zijn veilig voor kinderen, huisdieren én het milieu! 

GellyBall spelen

Onze Gellyball Blasters zijn krachtige, volautomatische pistolen die elektronisch worden aangedreven door een batterij. Met een indrukwekkend vuursnelheid van ongeveer 10 GellyBalls per seconde, kun je nauwkeurig schieten tot op een afstand van 25-30 meter.

Tijdens een partijtje Gellyball neem je het tegen elkaar op met onze batterij-aangedreven blasters en schiet je GellyBalls af op je tegenstander. En je geheime wapen? De bijpassende Grenade Hopper, gevormd als een handgranaat. Die kan tot wel 750 GellyBalls bevatten!

GellyBall bij Level Up Gent

Klaar om Gellyball te ontdekken bij Level Up Gent? Je kan het materiaal gewoon huren of kiezen voor een volledige begeleiding door Level Up. Boek hier je avontuurlijke dag vol plezier voor groot en klein!