Gel blaster

Ervaar de sensatie, duik in de actie met Gel blaster!

Gel blaster

Op zoek naar een leuke activiteit in de regio Gent? Ontdek Gel blaster: een revolutionaire, veilige en pijnloze actiesport.

Wat is Gel blaster?

Gel blaster is een plezante, toegankelijke activiteit om in groep te spelen. Je kan Gel blaster vergelijken met paintball en airsoft. Alleen zijn de gelkogels gemaakt op waterbasis waardoor deze een veel lagere impact hebben. Je voelt ze nog maar het doet geen pijn. Gel blaster is dus voor alle leeftijden!

De kogels zijn kleine, biologisch afbreekbare gelballetjes van 6 tot 8 mm diameter. De gelballetjes absorberen water, zetten uit en stuiteren weg bij impact – zonder vlekken achter te laten. In tegenstelling tot paintball en airsoft doen de balletjes dus helemaal geen pijn. Ze zijn veilig voor kinderen, huisdieren én het milieu! 

Gel blaster spelen

Onze Gel Blasters zijn krachtige, volautomatische geweren die elektronisch worden aangedreven door een batterij. Met een indrukwekkend vuursnelheid van ongeveer 6 a 8 balletjes per seconde, kun je nauwkeurig schieten tot op een afstand van 25-30 meter.

Tijdens een partijtje Gel blaster neem je het tegen elkaar op met onze batterij-aangedreven blasters en schiet je op je tegenstander. En je geheime wapen? De bijpassende Grenade Hopper, gevormd als een handgranaat. Die kan tot wel 800 gelballs bevatten!

Gel blaster bij Level Up Gent

Klaar om Gel blaster te ontdekken bij Level Up Gent? Je kan het materiaal gewoon huren of kiezen voor een volledige begeleiding door Level Up. Boek hier je avontuurlijke dag vol plezier voor groot en klein!