Escape Room

Daag jezelf uit en ontrafel het mysterie van ‘The Mine’!

Escape room: The Mine

Welkom in The Mine! Deze spannende escape room in Gent werd gerealiseerd door toonaangevende escape room bouwers uit de Verenigde Staten en Europa. Prachtig vormgegeven ruimtes en geavanceerde puzzels: beleef bij Level Up Gent een meeslepende totaalervaring. The Mine is een escape game die al je zintuigen prikkelt.

Verhaal

Welkom in Colorado’s wildernis, waar al jaren een gerucht circuleert over een oude, verborgen goudmijn. Vele avontuurlijke goudzoekers hebben geprobeerd de mijn te vinden, maar niemand keerde ooit terug. Na jaren van speuren is het jullie eindelijk gelukt om de locatie te achterhalen!

Waag je in deze escape room in de diepte van de mijn, maar wees gewaarschuwd. Oude mijnen zijn vaak vol gevaren en jullie hebben slechts 60 minuten zuurstof. Bij een ongeluk is er weinig tijd om te ontsnappen… Durven jullie het avontuur aan?

Over escape room The Mine

In The Mine creëerden we een realistische mijnschacht voor een unieke spelervaring. Let op: deze escape room is mogelijk niet geschikt voor mensen met claustrofobie (angst voor kleine, afgesloten ruimtes).

Deze escape game is toegankelijk voor spelers van elke leeftijd. Vanwege de moeilijkheidsgraad raden we ‘The Mine’ niet aan voor kinderen jonger dan 14 jaar. Personen jonger dan 16 jaar moeten bovendien vergezeld worden door een begeleider.

Er bevinden zich geen griezelige elementen in de escape room en er zijn geen acteurs aanwezig.

The Mine escape room Gent

Op zoek naar een escape room in de buurt? Test in The Mine jullie vaardigheden en beleef een avontuur vol raadsels, puzzels en geheimen. Durf jij het aan? Reserveer je plek vandaag nog en laat het spel beginnen!