Archery Tag

Toon je behendigheid en word de held van jouw team!

Archery tag

Archery Tag is een spannend teamsportspel dat wordt gespeeld met pijl en boog. Met onze foam-tipped pijlen speel je op een veilige manier tikkertje.

Wat is archery tag?

Archery tag is een mix van boogschieten en trefbal of paintball. In deze actieve sport raak je elkaar met zachte pijlen. Daarom is archery tag volledig veilig: de speciale bogen en pijlen zijn uitgerust met zachte doppen.

Archery tag biedt een leuke manier om fysieke activiteit te combineren met strategie en competitie. Op zoek naar een originele teambuilding activiteit? Archery tag is geschikt voor mensen van verschillende leeftijden en fitnessniveaus. Bij Level Up kan je alle materiaal voordelig huren.

Hoe wordt archery tag gespeeld?

Het doel van Archery tag is om leden van het andere team uit te schakelen door ze te raken met pijlen. Wanneer een speler wordt geraakt door een pijl, moet hij het veld verlaten. Een uitgeschakelde speler kan weer in het spel komen als een teamgenoot een doel van de tegenstander raakt.

Tips voor het spelen van archery tag

  • Blijf constant in beweging. Zo vermijd je  een makkelijk doelwit te worden.
  • Herover pijlen om opnieuw aan te vallen.
  • In het speelveld staan opblaasbare obstakels. Maak van deze bunkers gebruik om jezelf te verschuilen en bescherming te vinden.

Doet het pijn als je geraakt wordt?

Bij archery tag speel je een competitief spel, maar is er geen risico op pijn. Dankzij onze speciale foam-tops op de pijlen zeg je blauwe plekken vaarwel. We bieden je bovendien kwaliteitsvolle bescherming zoals gezichtsmaskers, vesten voor het bovenlichaam en armbeschermers.

Archery tag huren bij Level Up Gent

Klaar voor het avontuur? Je kan Archery Tag materiaal voordelig huren bij Level Up. Al wat je nog nodig hebt, is een geschikt speelveld zoals een voetbalveld, weide of sportzaal.

Haal de Robin Hood in jezelf naar boven en reserveer hier je materiaal!