Unieke Virtual Reality ervaring

Benieuwd naar een ongelofelijke virtual reality ervaring? Level Up is dé plek voor VR en AR games in Gent en omstreken. Met maar liefst 7 virtual escape rooms, ruim 30 virtual reality games en 3 AR City games ben je er van verzekerd dat je hier echt aan de realiteit kunt ontsnappen. Bij Level Up kun je veel meer dan gamen alleen. Je beleeft hier meerdere onvergetelijke virtuele ervaringen. Er zijn games voor jong en oud en het is een onvergetelijk uitje met vrienden, familie of collega’s.

Betaalbare Virtual Reality

Bij Level Up kun jij je vermaken met allerlei escape rooms en virtual en augmented reality games, en dat voor een betaalbare prijs. Het gaat ons erom dat jij en je familie of vrienden te allen tijde kunnen genieten van een onvergetelijke game beleving. Er is genoeg keuze, van schitterende ontdekkingstochten in de natuur tot bloederige schietgrage virtual games. Door de laagdrempelige toegang van Level Up kun je regelmatig langskomen om alle games uit te proberen. Laat je verrassen!

Virtual Reality in huiselijke sfeer

Level Up is gezellig huiselijk ingericht. Het is net alsof je thuis met je vrienden aan het gamen bent. Je voelt je direct thuis bij Level Up wanneer je onze games aan het spelen bent. We hebben comfortabele sofa’s voor als je even wilt relaxen of tot rust wilt komen. Level Up beschikt ook over een hippe bar. De ideale plek om de dorst te lessen of even na te genieten van alle spannende avonturen.

De altijd vriendelijke gastheren zorgen direct vanaf de ontvangst voor een zeer aangename sfeer. Je merkt hun passie voor virtual reality en games direct. Daardoor wordt een bezoekje aan Level Up gegarandeerd een geweldige ervaring.

Level Up is centraal gesitueerd aan de rand van het centrum van Gent. De locatie is goed bereikbaar en ligt pal naast de kleine ring van Gent. Voor de deur zijn voldoende parkeermogelijkheden en ook het openbaar vervoer stopt op korte loopafstand. Reserveer daarom snel bij Level Up in Gent. We heten je graag welkom!

Ons team

Webp.net resizeimage 3 1 -

Laurent

Oprichter

Webp.net resizeimage 2 -

Jeroen

Oprichter

rsz 1 1 -

Nils

Oprichter

Webp.net resizeimage -

Daan

Game Master

Webp.net resizeimage 1 -

Tim

Oprichter

Webp.net resizeimage 1 -

Hovannes

Game Master

Level up is opnieuw open!